Dokumenter som kan benyttes for verifisering av betalingsmetoder
Dokumenter som kan benyttes for verifisering av betalingsmetoder
Vetle avatar
Skrevet av Vetle
Oppdatert over en uke siden

Av og til kan vi kreve verifisering av betalingsmetoder som er benyttet. Dette tiltaket tjener til å bekrefte din identitet og beskytte kontoen din mot uautorisert tilgang. Nedenfor finner du en enkel veiledning for å fullføre denne prosessen

Kortverifisering

Hvis du bruker et kreditt- eller debetkort som betalingsmetode, følg disse trinnene for å verifisere det:

• Vennligst oppgi bilder av både forsiden og baksiden av det forespurte kortet. Sørg for at kun de første 6 og siste 4 sifrene er synlige, for eksempel 123456xxxxxx1234. Skjul CVC/CVV-koden. Hvis det er en personlig ID-kode på kortet, vis kun de første 6 sifrene.

Bankkonto-verifisering

Hvis du bruker en bankkonto som betalingsmetode, følg disse trinnene for å verifisere den:

• Send inn et skjermbilde fra banken din som viser ditt navn, bankkontonummer, bedriftslogo/bedriftsnavn og URL. Alternativt kan du laste opp en bankutskrift fra forrige måned til kontoen din for å verifisere bankkontonummeret ditt.

eWallet-verifisering

Hvis du bruker en eWallet som betalingsmetode, følg disse trinnene for å verifisere den:

• Ta et skjermbilde som viser ditt navn, brukernavn, e-postadresse og nettadressen til nettsiden.

Vi behandler dokumentverifikasjonen din så rakst som mulig; men i enkelte tilfeller kan denne prosessen ta opptil 72 timer. Vi vil varsle deg via e-post så snart verifikasjonen er fullført!

Takk for at du tar deg tid til å verifisere betalingsmetoden din. Denne prosessen hjelper oss med å opprettholde en trygg og sikker plattform for alle våre brukere.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte vår support!