Dokumenter som kan benyttes for verifisering av ID
Oppdatert over en uke siden

Etter at du har spilt på vår side en stund, kan det hende vi krever at spillere fremviser en gyldig form for identifikasjon. Dette hjelper oss med å verifisere din identitet og beskytte kontoen din mot uautorisert tilgang.

Vi godtar tre typer identifikasjon:

• Pass

• Nasjonalt ID-kort

• Førerkort

Disse identifikasjonsformene er allment brukte og anerkjente over hele verden.

Hvilken informasjon må jeg oppgi?

Når du laster opp identifikasjonen din, må du sørge for å inkludere både forsiden og baksiden av nasjonalt ID-kort og førerkort. Dette er viktig for at vi skal kunne verifisere ektheten av dokumentet.

For pass krever vi kun at forsiden lastes opp. Vennligst sørg for at all informasjon på passet er tydelig og leselig.

Hvorfor må jeg oppgi identifikasjon?

Som nevnt tidligere, hjelper det å fremvise identifikasjon oss med å verifisere din identitet og beskytte kontoen din. Dette er viktig for sikkerheten til dine personopplysninger og for å forhindre svindel på vår plattform.

Vær trygg på at vi tar personvernet og sikkerheten til våre brukere svært alvorlig. Din identifikasjon vil kun bli brukt til verifikasjonsformål.

Vi behandler din dokumentverifikasjon aktivt; men i enkelte tilfeller kan denne prosessen ta opptil 72 timer. Vær trygg på at vi vil varsle deg umiddelbart via e-post når verifikasjonen er fullført!

Hva hvis jeg ikke har noen av disse identifikasjonsdokumentene?

Hvis du ikke har et pass, nasjonalt ID-kort eller førerkort, vennligst kontakt vår support for videre assistanse.