Dokumenter som kan benyttes for verifisering av adresse
Oppdatert over en uke siden

Sikkerheten og autentisiteten til våre spillere er av største betydning for oss, og vi setter pris på din medvirkning ved å oppgi verifisering av din bostedsadresse. For å gjøre denne prosessen enklere, godtar vi følgende dokumenter.

• Regning for strøm, vann eller gass

• Bankutskrift

• Bostedsbevis (altinn.no - navn, adresse og url må være synlig)

For ytterligere detaljer finner du mer informasjon under kontoseksjonen merket "verifisering".

Vi behandler dokumentverifikasjonen så raskt som mulig, men i enkelte tilfeller kan denne prosessen ta opptil 72 timer. Vi vil sende en e-post så snart verifikasjonen er fullført!

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er vårt dedikerte supportteam her for å hjelpe! Vennligst husk at dokumentet som sendes inn, ikke må være eldre enn 6 måneder.