Alle samlingerMin KontoGenerelt
Endre din kontoinformasjon
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger ønsker du å endre informasjon på kontoen din, og noe av dette kan du gjøre selv!

Endring av adresse Gå til Min konto - der vil du kunne sette opp en ny adresse.

Tilbakestilling av passord Hvis du ikke klarer å logge inn på kontoen din, kan du klikke på "Glemt passord?"-knappen på innloggingssiden. Du vil da få en e-post med instruksjoner om hvordan du gjør dette. Hvis du allerede er logget inn, men ønsker å endre passordet, kan du gjøre dette på kontoen din > profil > tilbakestill passord.

I noen tilfeller kan du være usikker på om du allerede har en konto hos oss. Prøv å bruke "Glemt passord?"-knappen på startsiden, og se om du får en tilbakestillings-e-post.

Hvis det er annen informasjon som må endres eller oppdateres på kontoen, vennligst kontakt vårt supportteam, så hjelper vi deg gjerne!