Gå til hovedinnhold
Alle samlingerMin WalletKrypto
Kryptovalutaer vi godtar
Vetle avatar
Skrevet av Vetle
Oppdatert over en uke siden

Vi støtter følgende kryptovaluta:

• BTC: Bitcoin

• ETH: Ethereum

• LTC: Litecoin

• USDT: Tether

• DOGE: Dogecoin

• ADA: Cardano

• BCH: Bitcoin Cash

• XRP: Ripple

• TRX: TRON

• BNB: Binance Coin

• USDC: USD Coin

• SOL: Solana

Hvordan gjøre et krypto-innskudd

For å gjøre et innskudd, klikk på "innskudd" og velg ønsket kryptovaluta. Du vil få presentert en QR-kode for skanning av din wallet - eller du kan kopiere wallet-adressen som er listet i tekstform.

Sørg for å bruke riktig nettverk for å unngå potensielt tap, da midler sendt via feil nettverk vanligvis vil gå tapt og ikke kan gjenopprettes.

Hvordan gjøre et krypto-uttak

For å starte et uttak, velg først valutaen du ønsker å ta ut. Oppgi deretter destinasjonsadressen hvor du ønsker å motta midlene. Til slutt, skriv inn uttaksbeløpet og bekreft ved å klikke på den grønne "Uttak"-knappen. Vennligst sørg for at du skriver inn en korrekt wallet-adresse, da midlene ellers vil gå tapt og ikke kan gjenopprettes.