Alle samlingerMin KontoGenerelt
Alternativer for ekskludering
Oppdatert over en uke siden

På et tidspunkt kan det hende du ønsker å begrense kontoen din hos oss. Enten det er fordi interessene dine har endret seg, eller du rett og slett ikke lenger har tid til å bruke tjenestene våre, forstår vi at ting forandrer seg. Imidlertid, på grunn av juridiske årsaker, er vi ikke i stand til å slette kontoer fra systemet vårt.

Men fortvil ikke, vi har en annen løsning som kanskje passer for deg!

Selvekskludering av kontoen din

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, kan du bruke selvekskludering på kontoen din. Dette vil hindre deg i å bruke noen av våre tjenester for den tidsperioden du setter, men kontoen din vil fortsatt eksistere i systemet vårt. Dette betyr at hvis du noen gang bestemmer deg for å komme tilbake, kan du enkelt fortsette å bruke kontoen din og fortsette der du slapp når den angitte tiden er utløpt. Det er ikke mulig å redusere tiden du har satt for selvekskludering, og det er heller ikke mulig å avslutte den tidligere enn planlagt. Du kan forlenge selvekskluderingen til maksimalt 180 dager.

Slik selvekskluderer du kontoen din

For å selvekskludere kontoen din, følg disse trinnene:

1. Naviger til Seksjonen for Ansvarlig Spill på kontoen din.

2. Under "Selvekskludering" velger du varigheten for ekskluderingen og aktiverer den ved å klikke på "Legg til grense"-knappen

3. Et vindu vil dukke opp for å bekrefte handlingen din.

Når du har fullført disse trinnene, vil du ikke kunne spille noen spill på vår side. Vær oppmerksom på at denne handlingen ikke kan angres, så sørg for at du er sikker på tidsperioden før du fortsetter.

Kontakt support for å stenge kontoen

Hvis du ønsker å stenge kontoen din for en bestemt tidsperiode og ikke vil bruke selvekskluderingsalternativet vi har på siden, kan du kontakte vårt supportteam i chatten eller via e-post - så vil vi hjelpe deg med dette. Vennligst oppgi ønsket tidsperiode når du tar kontakt.

Hvorfor vi ikke kan slette kontoer

Som nevnt tidligere, er vi på grunn av juridiske årsaker ikke i stand til å slette kontoer fra systemet vårt. Dette er for å sikre plattformens og brukernes sikkerhet. Vi tar personvern og databeskyttelse svært alvorlig, og dette er bare ett av tiltakene vi har for å beskytte brukerne våre.

Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre, men vi håper at vår løsning med å deaktivere kontoer vil gi deg kontroll over dine personlige opplysninger og la deg bruke tjenestene våre på en måte som fungerer for deg.