Kaikki kokoelmatTiliYleinen
Päivitä tilitietojasi
Vetle avatar
Tekijä: Vetle
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli haluat vaihtaa tai päivittää tietojasi, osan näistä saat vaihdettua itse.

• Osoitteenmuutos

• Valitse kohta “Pelitili” > “Profiili” - täällä voit päivittää osoitetietosi.

• Salasanan vaihtaminen

• Mikäli et pääse kirjautumaan tilillesi, valitse kirjautumisikkunassa oleva kohta “Unohditko salasanasi” ja saat ohjeet salasanasi vaihtamiseen sähköpostitse. Mikäli olet sisäänkirjautuneena pelitilillesi, valitse “Pelitili” > “Asetukset” > “Turvallisuus”.

• Mikäli et ole varma oletko jo aiemmin rekisteröinyt pelitilin meille, käytä “Unohditko salasanasi” painiketta. Mikäli kirjoittamasi sähköpostiosoite näyttää virheelliseltä tai et saa salasanan vaihtamiseen tarkoitettua sähköpostia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme.

Mikäli haluat vaihtaa tai päivittää muita tietoja, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme!